Ciobanul din Bobiceşti, căutat de oamenii legii

76EF5504-F53B-45FA-A0FE-9772141488B7

Poliţiştii olteni îl caută pe ciobanul în vârstă de 50 de ani, din Bobicești, care ar fi fost plecat în apropierea pârâului Bârlui cu o turmă de oi și nu a mai revenit la domiciliu. 

„La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Astăzi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. 

Florică Ţucureanu prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru. 

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasă un răspuns