‘Focus la prima oră’, un nou matinal la Prima TV din 1 februarie

prima

O nouă emisiune, “Focus la prima oră”, prezentată de Daniel Osmanovici şi Irina Gologan, va fi difuzată din 1 februarie, de luni până vineri, de la ora 7.00 până la ora 10.00, la Prima TV, anunță news.ro.

Acesta va conţine informaţii de calitate, ştiri din zona utilitară, va aborda subiecte relevante din agenda publică şi va propune teme de dezbatere.

“Focus la prima oră” este emisiunea care va analiza şi explica actualitatea pentru telespectator. Astfel, în platoul “Focus la prima oră” vor fi invitaţi din domenii diverse care vor discuta teme importante din economie, cultură, politică, sport, timp liber şi altele.

“Să prezint matinalul nu este ceva nou pentru mine şi cred că am avut mereu energia potrivită să îi “trezesc” pe cei de acasă. Este dificil să te trezeşti dimineaţa, dar după doi copii şi reprize de alergare la 6-7 dimineaţa nu mai pare aşa de complicat. Orice proiect este o oportunitate şi o provocare pentru că nu este un simplu matinal, este un news magazine, ceea ce înseamnă că nu sunt doar ştiri înşiruite timp de 3 ore, sunt discuţii şi abordări ale lucrurilor pe care le avem de luat în piept în ziua respectivă sau în perioada următoare. Nu va fi doar despre politică, economie, va fi despre educaţie, istorie, sport, cultură, modă, turism, într-un cuvânt: viaţă”, spune Daniel Osmanovici.

Colega sa, Irina Gologan, cu o carieră de 12 ani ca news correspondent, a spus: “Alături de colegul meu, Daniel Osmanovici, vom intra in casele telespectatorilor în fiecare dimineaţă şi timp de trei ore vom aduce cele mai interesante ştiri şi informaţii, într-un format absolut nou în România. Faptul că e un proiect unic, fresh şi că intru în această echipă încă de la începutul drumului m-a atras să revin în televiziune. Sunt convinsă că împreună vom pune cărămidă peste cărămidă, pentru a construi ceva de calitate, ceva ce lipseşte în momentul de faţă din peisajul matinal al televiziunilor de la noi”.

Lasă un răspuns