Oi moarte într-un pârâu înghețat din Bobicești. Ciobanul dispărut, încă, căutat de polițiști

apa

Descoperire macabră în localitatea Bobicești. Zeci de oi au fost găsite moarte, înecate într-un pârâu din comună. Proprietarul oilor a sesizat azi polițiștilor din comună, faptul că nu mai reușește să ia legătura cu ciobanul care îi îngrijea animalele și nici să dea de acesta. Bărbatul și-a găsit oile înecate în pârâu, la limita cu localitatea Morunglav.


Bărbatul are aproximativ 100 de oi. Se pare că ciobanul ar fi încercat să traverseze cu oile peste pârâul care era înghețat și gheața s-a spart.

“Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați cu privire la faptul că în pârâul din localitate sunt mai multe oi înecate. De asemenea, persoana care a sesizat a menționat că nu cunoaște unde este ciobanul care avea oile în grijă”, potrivit IPJ Olt.

Ciobanul în vârstă de aproximativ 55 de ani este căutat de oamenii legii. Ieri a fost văzut ultima dată.

Ieri pompierii au scos leșurile animalelor din apa înghețată, iar scafandrii au căutat trupul bărbatului dispărut. Până la lăsarea serii acesta nu a fost găsit, urmând ca acestea să fie reluate astăzi.

”Au fost executate căutări pe apă, cu ajutorul scafandrilor și pe ambele maluri ale pârâului Bârlui, fără rezultat. Căutările vor fi reluate, la solicitarea organelor de poliție, în funcție cercetările desfășurate. Au fost evacuate, în total, din apă cadavrele a 70 de oi”, a declarat Alin Băsășteanu, putător de cuvânt ISU Olt.

Lasă un răspuns