SPĂLĂRI ALE REȚELELOR PUBLICE DE ALIMENTARE CU APĂ- Slatina și Slătioara

apa
Timp de patru zile, Compania de Apă Olt desfășoară lucrări de curățare a rețelelor de alimentare cu apă potabilă. Astfel, pe 25 și 26 ianuarie vor fi spălate rețelele publice din partea de jos și partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21.30, până a doua zi la 5.30. În zilele de 27 și 28 ianuarie, aceleași lucrări vor fi făcute în partea de sus a orașului și în comuna Slătioara, tot între orele 21.30 și 5.30.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor, dar și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Compania de Apă Olt își cere scuze pentru disconfortul creat.  

”Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina, va efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina şi comuna Slătioara, în zilele de 25, 26, 27 şi 28 ianuarie 2021.Programul acestor lucrări :-25 şi 26 ianuarie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°. -27 şi 28 ianuarie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.PE PERIOADA DESFĂŞURĂRII LUCRĂRILOR, NU SE OPREŞTE FURNIZAREA APEI POTABILE. Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Compania de Apă Olt efecutează, periodic, spălări ale rețelelor publice pentru îmbunătăţirea calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor.”, au anunțat reprezentanții CAO

Lasă un răspuns