ALRO investește în educația elevilor de la Metalurgic

metalurgic

ALRO Slatina continuă să se implice în dezvoltarea educației în Olt. Într-o perioada în care totul este online, elevii au resimțit puternic lipsa educației practice.

Cei mai afectați sunt elevii de la liceele tehnologice unde partea practică are un procent foarte mare in definirea profesională.

”Colaboratorul nostru permanent, S.C. ALRO S.A., ne este din nou alături, continuând să investească în învăţământul profesional şi în cel dual. În urma încheierii unui contract de sponsorizare cu S.C. ALRO S.A., astăzi, şcoala noastră a primit materialele necesare pentru buna desfăşurare a orelor de instruire practică. În cadrul acestor ore, elevii, îndrumaţi de cadrele didactice, vor confecţiona mese şi băncuţe necesare pentru amenajarea parcului şcolar. Îndeplinim astfel 2 dintre obiectivele pe care ni le-am propus în planul de acţiune la început de an şcolar. Suntem pregătiţi să întâmpinăm elevii într-un mediu şcolar plăcut şi sigur, propice, adecvat, destinat învăţării”, a declarat directorul Liceului Metalurgic, Anișoara Dima

Lasă un răspuns