Chesnoiu critică Campania de vaccinare elaborată ”doar pe hârtie”

cov chesnoiu

Mult anunțata și așteptata Campanie de vaccinare anti-COVID 19 s-a virusat în mai puțin de o lună de o lună de la demarare.

Acest lucru este dur criticat de persoanele ce nu au reușit nici să ajugă să se programeze, dar și de opoziție.

Deputatul Adrian Chesnoiu susține că eșecul campanie se datorează doar strategiei prost gândite.

”Guvernul de Coaliție continuă politica liberală de distrugere a României și a românilor! Mult așteptata și anunțata campanie de vaccinare s-a dovedit a fi ”bine elaborată” DOAR PE HÂRTIE și în comunicarea publică. De la momentul debutului ei și până în prezent, însă, am remarcat cu toții incapacitatea instituțiilor statului și a factorilor de decizie de a implementa o astfel de campanie. Vârstnici, bolnavi cu afecțiuni cronice, profesori… doar trei categorii de persoane care până acum trebuiau conform celor anunțate să fie vaccinate, încă așteaptă programări. Mai mult, platforma de înscrieri este blocată și coordonatorii campaniei de vaccinare au anunțat că au amânat cu zece zile programările pentru categoriile din domenii esențiale de activitate”, a declarat Chesnoiu.

Mai mult, deputatul critica parlamentarii ce s-au înghesuit să se imunizeze, în timp ce categorii profesionale au rămas nevaccinate.

”Autoritățile ne aruncă praf în ochi și pun haosul pe seama întârzierilor la livrarea dozelor sau a cantității insuficiente de vaccin care ajung în țară. Însă uită să ne comunice cum a fost posibil să se vaccineze cu prioritate persoane care nu se încadrau în categoriile stabilite, cum e posibil să auzim sau să citim pe FB postări ale unor persoane tinere, fără riscuri de sănătate, care se fălesc cu faptul că au găsit o portiță să se vaccineze (vezi cazul senatorului Liviu VOICULESCU – PNL Olt, 39 de ani, care a ținut să le arate mușchii la vaccinare tuturor vârstnicilor care stau la coadă pentru a primi mult așteptatul vaccin).Am refuzat să mă vaccinez acum, considerând că trebuie să prioritizăm categoriile vulnerabile. Am 38 de ani și nu am probleme de sănătate, deci nu am de ce să mă consider privilegiat. Sunt alte sute de mii de oameni care chiar au nevoie și în viziunea mea și a colegilor mei, au prioritate. Bag seama însă că de respectarea regulilor și grija față de concetățenii noștri nu se mai ocupă de mult timp autoritățile guvernamentale. Dragi români, suntem la mâna destinului, a norocului. De guvernat ne guvernează DREAPTA INCOMPETENȚĂ a coaliției PNL-USR+!”, a conchis parlamentarul.

Lasă un răspuns