Liviu Voiculescu: “Sunt alături de familiile celor patru victime ale incendiului de astăzi și empatizez cu durerea care-i încearcă”

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj pentru familiile celor patru victime ale incendiului din spitalul Matei Balș:

“Ne-am obișnuit să dăm vina pe un sistem colapsat în zeci de ani de nepăsare politică. Ne-am obișnuit ca, de pe flancul opoziției, să auzim înșiruite acuzații și aberații electorale, fără a se ține cont de conjuncturi, de împrejurări, de fapte reale, de adevărați responsabili.
Teatrul tragediei de astăzi nu ține însă nici de politică, nici de interese, nici de vreo incompetență guvernamentală. Ține de implicarea, profesionalismul și competența oamenilor, iar anchetele care se vor desfășura vor scoate la lumină împrejurările în care patru vieți au fost curmate brusc și violent într-un teribil incendiu. Și am convingerea că va exista o notă de plată.
Sunt alături de familiile celor patru victime ale incendiului de astăzi și empatizez cu durerea care-i încearcă. Dumnezeu să le aline suferința și să primească lângă El sufletele celor dragi lor!” a declarat Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura