Caracal: bărbat, arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

femeie arestata

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Poliţia oraşului Caracal, au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de o femeie 72 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul său de 44 ani, se manifestă agresiv şi o ameninţă cu acte de violenţă.

Poliţiştii l-au evacuat pe bărbat din locuinţă, emițând un ordin de protecţie provizoriu prevăzut de Legea 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, pe numele acestuia.

“În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a revenit la locuinţa mamei sale, continuând să se manifestă agresiv, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său.

Bărbatul de 44 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, prevăzut de Legea 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia.” se arată într-un comunicat de presă.

Aceesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

Lasă un răspuns