Ce loc de muncă a avut Viorica Dăncilă după plecarea de la Palatul Victoria: Nu sunt şomeră

damcila

Fostul premier şi lider PSD Viorica Dăncilă a vorbit duminică, la Aleph News, despre perioada în care a fost înlăturată de la conducerea partidului, explicând că actuala conducere a determinat-o să stea pe margine în ce priveşte activitatea politică. În paralel, Dăncilă explică că a lucrat cu mai multe firme private. „Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi  dorit acest lucru”, a adăugat fostul premier.

„Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie. Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD)”, a explicat Viorica Dăncilă la Aleph News. Fostul lider PSD a criticat apoi actuala conducere a PSD, pe care o consideră drept „foarte slabă”, acuzându-i pe Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu că nu ştiu să facă opoziţie şi că şi-au bazat ascensiunea politică pe trădare.

„M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării. Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern”, a adăugat Dăncilă.   Fostul premier i-a asemănat apoi pe Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu cu Liviu Dragnea.

sursa PSNEWS

Lasă un răspuns