S-a rupt lanțul de iubire dintre ALDE și ProRomânia

Două luni a durat înțelegerea între două partide ce au reușit performanța de nu a intra în Parlament, deși au fuzionat înainte de alegeri.

Președintele ALDE Olt, Ioan Ciugulea, a anunțat că fuziunea cu Pro România a încetat, în urma deciziei Delegației Permanente a partidului.

Urmează ca în urma Congresului Extraordinar ce va avea loc pe 26 februarie această decizie să fie pusă în aplicare.

”Diferențele de viziune cu privire la viitorul comun au făcut ca reprezentanții ALDE, reuniți în cadrul Delegației Permanente, să adopte această decizie. ALDE și PRO România vor continua să reprezinte în continuare interesele electoratului propriu. ALDE va continua să apere drepturile și libertățile cetățenilor, reprezentând interesele clasei de mijloc, ale acelora care lucrează în serviciul public, ale întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, ale practicienilor profesiilor liberale, ale românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității și prosperitatea națiunii. Congresul Extraordinar al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților-ALDE va avea loc în data de 26 februarie 2021, ora 15:00, și se va desfășura prin sistem de videoconferință, având în vedere măsurile de restricție privind organizarea evenimentelor în contextul stării de alertă și al pandemiei”, a anunțat Ciugulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura