Centru multifuncțional în Balș, pe bani europeni

Investițiile pe bani europeni continuă în Balș. Orașul de pe Olteț va primi 13.542.176,19 lei pentru construirea unui centru multifuncțional, îmbunătățirea spațiului public și amenajarea zonei de agrement Balta Gări.

Potrivit proiectului, bălșenii vor beneficia de o sală de spectacole, foaier expozițional, sală coregrafică și centru de formare în cadrul Liceului Teoretic ”Petre Pandrea”. Totodată, în proiect este prinsă și amenajarea unei zone de agrement ce va cuprinde un teren de sport și piste de biciclete.

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 14 contracte de finanțare pentru modernizarea infrastructurii educaționale, creșterea calității vieții și dezvoltarea activității unor întreprinderi mici și mijlocii.

Proiectele, în valoare totală de 91.506.242,21 lei, vor fi finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), și au ca beneficiari atât unități administrativ-teritoriale, cât și întreprinderi mici și mijlocii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura