Oltenii duc bătaia la alt nivel: Și-au împărțit pumni ca-n filme la… mall

bataie

Oltenii din Craiova au transformat singurul lor mall în scene de film, împărțindu-și pumni cu nemiluita, marți! Patru tineri s-au luat la bătaie din cauza unor parfumuri. Unul dintre ei, de 21 de ani, a ajuns la spital.

„In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, in incinta unui centru comercial din Craiova, doua persoane se agreseaza reciproc. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate acestia au stabilit faptul ca intre 2 tineri pe de o parte si alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan. In urma altercatiei, un tanar de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice si continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in altercatie si a dispunerii masurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Lasă un răspuns