Iubitele lui Vâlcov și Dragnea, în vizită la o clinică de mărit sâni și implant fese

irina

Liviu Dragnea se află la pușcărie, în timp ce fostul său tovarăș de partid Darius Vâlcov a fost condamnat la 6 ani de închisoare în primă instanță într-un proces de corupție. Iubitele lor au fost la o clinică celebră unde vedetele își fac implanturi sau își „corectează” nasul.

În timp ce fostul lider PSD își ispășește pedeapsa în spatele gratiilor, Irina Tănase dă semne că ar „pune la cale” o intervenție chirurgicală împreună cu verișoara ei, nimeni alta decât iubita lui Darius Vâlcov.

 
Irina Tănase, partenera de viață a fostului lider PSD, a mers împreună cu verișoara ei, Andreea Radu, iubita lui Darius Vâlcov, ”în vizită” la clinica unuia dintre cei mai renumiți consilieri medicali din Capitală, Ensar Duman.

Irina Tănase și Andreea Radu, vizită „fructuoasă” la clinică
După aproximativ o oră, timp în care ar fi discutat cu consilierul medical, cele două tinere au părăsit zâmbitoare locația din nordul Capitalei. După toate aparențele, Irina Tănase și Andreea Radu ar fi „pus la cale” o intervenție chirugicală cu ajutorul lui Ensar Duman, renumit pentru „consultanța” pe care a oferit-o multor persoane publice de la noi din țară, scrie cancan.ro.

Medicul Ensar Duman se laudă că la clinica sa și-au făcut implant de păr mai multe vedete printre care Mihai Morar. Alte vedete, precum Adreea Tonciu, și-au operat nasul. Medicul spune că a fost consilierul medical a 8.000 de persoane printre care și unele publice. Medicul recomandă „turism medical în Turcia” unde poți face liposucție, implant fese, implant mamar, ridicare sânilor, dar și fertilizare in vitro. 

SURSA Newsweek

Lasă un răspuns