Liviu Voiculescu: Elevii vor să se întoarcă în bănci

voiculescu

Luni se redeschid școlile, iar elevii sunt așteptați în bănci. Pentru a afla și părerea elevilor, senatorul Liviu Voiculescu și deputatul Gigel Știrbu au avut o întâlnire reprezentanții elevilor din județ.

Potrivit senatorului liberal separe că elevii își doresc întoarcerea în bănci și sunt conștienți de importanța respectării măsurilor impuse.

”Incontestabil, deschiderea școlilor în contextul pandemic actual este un eveniment cu o mare încărcătură emoțională. Guvernanții se străduiesc să organizeze totul astfel încât riscurile să fie cât mai reduse, conducerile unităților de învățământ și profesorii fac ultimele pregătiri pentru a primi elevii și a organiza activitățile școlare în condiții de siguranță, părinții încă mai cântăresc posibilele riscuri la care își expun copiii… Se pare că mult mai raționali și dornici să ia școala „de la capăt” sunt elevii! Asta am sesizat în urma discuțiilor pe care le-am purtat astăzi cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Olt”, a declarat Voiculescu.

Lasă un răspuns