PRO TV lansează ‘bomba’ în media. Ce surpriză colosală au pregătit din toamnă

protv

Veste uriașă pe piața media din România. PRO TV lansează ‘bomba’, iar fanii sunt pur și simplu în delir. Ce surpriză colosală au pregătit reprezentanții postului din Pache Protopopescu din toamna 2021. Este vorba despre un format internațional care va sparge toate barierele. Cum se va numi noua emisiune și ce mega show va înlocui.Postul de televiziune PRO TV a lansat cea mai mare „bombă” din mediul online. Reprezentanții canalului au anunțat, oficial, că din toamna 2021, PRO TV va rula un nou format internațional, urmărit de 500 de milioane de oameni pe tot mapamondul. Este vorba despre un nou show de talente, care promite să transforme oamenii obișnuiți în superstaruri. Show-ul SuperStar România își caută noii eroi, din toamnă, la PRO TV.

Concurenții care vor participa la cel mai așteptat show de talente al anului 2021 vor face spectacol la PRO TV. Românii de pretutindeni sunt încurajați să participe la concursul care le va schimba definitiv viața. Indiferent de ce ocupație/meserie sau experiență muzicală au, toți sunt invitați să se înscrie la SuperStar România, dacă au între 16 și 30 de ani și iubesc muzica.

PRO TV lansează ‘bomba’. Pentru că fanii au întrebat ce emisiune va înlocui SuperStar România, iată că oficialii PRO TV au dat vestea: Vocea României nu va face parte din programa de toamnă 2021, din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit filmările. Show-ul care îi avea în juriu pe Andra, Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes ar fi ajuns la al zecelea sezon.

„Confirmăm faptul că «Vocea României» nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon «Vocea României». Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, a fost răspunsul oficialilor PRO TV, anul trecut, pentru Paginademedia.ro.

SuperStar România are la bază celebrul format Idol, care a avut un succes imens în peste 55 de țări din ântreaga lume. A fost lansat în anul 2001 în Marea Britanie și a devenit, la nivel mondial, unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical!

Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare. Printre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen, scriu cei de la protv.ro

Lasă un răspuns