Funcționarii din Primăria Cilieni au fost arestați

cilieni

În urma efectuării unei anchete a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice la Primăria Cilieni, două persoane au fost arestate.

La începutul lunii , poliţiştii olteni au percheziționat birourile Primărie Cilieni, într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu estimat la 350.000 lei. Oamenii legii suspectau doi angajați de la Serviciul Taxe și Impozite că au fi sustras banii plătiți de localnici. Cei doi au fost duși la audieri, iar o săptămână mai târziu aceștia au fost reținuți.

  „În continuarea activităţilor desfăşurate înt-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de “delapidare”, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice , din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au pus în executare două mandate de aducere. Persoanele au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În această după-amiază, în urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, două persoane, respectiv un barbat şi o femeie, din judeţul Olt, au fost reţinute pentru 24 de ore. Persoanele sunt bănuite că şi-ar fi însuşit suma de aproximativ 350.000 de lei din casieria unităţii în care erau angajaţi“, a comunicat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Mâine, cei doi funcționari vor ajunge în fața judecătorilor din Corabia.

Lasă un răspuns