Paul Stănescu: Vă dau scris că Guvernul Cîțu nu rezistă un an

stanescu

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat luni la Antena 3 că în opinia sa Guvernul Florin Cîțu va pica în urma unor manifestații în stradă:

  • „Ce trebuia sa facem noi cand Klaus Iohannis n-a desemnat premier de la PSD, partidul de pe primul loc? Ce putem sa facem? Nu putem sa facem decat motiune de cenzura cand aritmetica ne permite, ca altceva nu puteam sa facem. De ce ziceti ca facem noncombat? Nu avem parghii democratice.
  • Bineinteles ca ne gandim la o motiune de cenzura dar ne gandim cand avem si aritmetica facuta in sensul asta, ca nu depunem o motiune de cenzura de dragul motiunii de cenzura. Probabil ca nemultumirile care vin dupa buget…Cred ca oamenii politici fac o mare greseala, in toate discutiile nu iau in calcul oamenii, poporul. Eu cred ca poporul de fiecare data a avut dreptate. Poporul va iesi in strada si ei vor pleca. Noi o sa ne aflam exact in situatia ’96 – 2000. Eu va spun, Guvernul asta, si va dau scris, nu va rezista un an de zile, nu are cum sa reziste un an de zile. La masurile pe care le iau, felul in care merg lucrurile in coalitie.
  • Analizam si acest lucru (sa organizam proteste). Nu putem spune ca noi maine PSD iesim in strada”

Lasă un răspuns