Deputatul Marius Iancu: “Cîțu – un premier în delir”

marius-iancu56-696x406-1

Deputatul de Olt, Marius Iancu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu de minciună și manipulare. Motivele pentru care demnitarul oltean face aceste acuzații sunt următoarele:

“De câteva zile, toate declarațiile premierului Cîțu se încadrează la categoria “șoc și groază”.

Rupt de orice realitate, așa cum a fost dintotdeauna, Cîțu crede că minciunile și manipulările pe care le aruncă în spațiul public vor putea ascunde dezastrul guvernării sale.

Altfel, de ce ar anunța că Institutul Cantacuzino va începe producția de vaccin anti COVID-19, când, din 2010, aici nu s-a mai produs niciun vaccin, iar reprezentanții Institutului spun că nu se poate vorbi, acum de așa ceva?

Dacă ar vrea să vorbească despre activitatea Institutului Cantacuzino, premierul Cîțu ar putea să promoveze produsul OROSTIM HV, care a fost pus în vânzare la finalul anului trecut, un imunostimulator care crește rezistența la infecții și care are, în principiu, aceeași compoziție ca Polidinul, vaccinul copilăriei noastre.

Este un succes al Institutului Cantacuzino care, în timpul Guvernării PSD, a fost preluat de MAPN și s-au alocat fonduri pentru modernizarea lui.
Rezultatele se văd astăzi și este o dovadă că prin investiții ale statului și o strategie pe termen lung, sistemul de sănătate din România se poate dezvolta, fără să fie privatizat.

Este, însă, nevoie de investitii majore în cercetare pentru ca Institutul Cantacuzino să poată produce vaccin anti-COVID, iar la ce tăieri de venituri anunță Cîțu, este clar că premierul nostru una vorbește și alta face.

A spus că nu va tăia voucherele de vacanță, că nu va reduce indemnizația de hrană și veniturile bugetarilor, că va mari pensiile și alocațiile și azi, taie și îngheață tot.

Fără să țină cont că numai stimuland consumul ajuta HORECA, un domeniu pe care l-a distrus în acest an și jumătate de pandemie.

Nu intelege că transportul gratuit pentru studenți îi ajută nu doar pe părinți, ci și CFR-ul care, și datorită acestei măsuri a PSD, a mai redus din pierderi și chiar, în câteva trimestre, a avut și profit.

Așa cum PSD a promis și a făcut, aducând creștere economică în România și un trai mai bun pentru români, așa face și premierul Cîțu- ce a promis când era senator, în Opoziție, fără transport gratuit pentru studenți, fără măriri de salarii, pensii și alocații care sunt mită electorală sau ajutoare sociale, fără sporuri și vouchere de vacanță.

Declarațiile delirante ale senatorului Cîțu devin realitate prin hotărâri de guvern date de premierul Cîțu și distrug tot.
Românii trebuie să știe…” a declarat parlamentarul.

Lasă un răspuns