Marius Iancu: ”Am votat împotriva respingerii unor proiecte de lege care ajută câteva categorii de români”

iancu

Ședința de astăzi, 10 februarie, din Camera Deputaților a fost una cu scântei. Social -democrații au votat împotriva unor legi ce ar lua dreptul liceenilor care au împlinit 18 ani de la alocație.

Potrivit deputatului PSD Olt, Marius Iancu, social-democrații solicită mărirea indemnizațiilor de handicap, dar și încadrarea lor în muncă.

” În ședința Camerei Deputaților, de astăzi, noi, parlamentarii PSD, am votat împotriva respingerii unor proiecte de lege care ajută câteva categorii de români. Noi am votat pentru prelungirea acordării alocației tinerilor care au împlinit 18 ani, dar care, încă urmează cursurile învățământului liceal sau profesional și care nu au rămas repetenți, pentru mărirea indemnizațiilor persoanelor cu handicap și pentru încadrarea lor mai ușor, pe piața muncii. Am votat și un proiect legislativ care prevede corelarea alocației copiilor cu salariul minim brut pe țară”, a declarat Iancu.

Totodată social-democrații vor și înființarea unui Muzeu al Totalitarismului Comunist.

”Dar și Proiectul de Lege pentru Condamnarea Totalitarismului comunist care prevede înființarea unui Muzeu Național al Totalitarismului Comunist și construirea unui monument care ar trebui amplasat în Piața Universității din București. Sunt proiecte pe care coaliția PNL-USR-UDMR le-a respins, chiar dacă ele ar fi schimbat, în bine, viața unor categorii de români!”, a declarat Marius Iancu.

Lasă un răspuns