Deputatul Florin Barbu: “2021 – un an pe care nimeni nu va dori să și-l amintească”

Florin Barbu ANIF

Deputatul de Olt, Florin Barbu, prin intermediul ultimei sale postări pe o rețea de socializare, efectuează rezumatul sumbru al ultimului an. Conform afirmațiilor social-Democratului, 2021 este un an pe care nimeni nu va dori să și-l amintească:

“Românii ies în stradă, spitalele ard, prețurile cresc și veniturile scad.

Nu este un scenariu apocaliptic, ci România anului 2021, în timpul Guvernării PNL-USR.

Cuvântul “austeritate” a ajuns o formă de salut în Guvernul României și în instituțiile publice și peste șapte milioane de români sunt primele victime ale premierului Cîțu.

5 milioane de pensionari au aflat pensiile nu li se vor mari, anul acesta, și că Legea Pensiilor, care prevedea cresterea punctului de pensie cu 40%, nu vă fi respectată de Guvern.

1,2 milioane de români care lucrează în sistemul bugetar au aflat, încă din noaptea de Anul Nou, când a a intrat în vigoare ordonanța care prevedea înghețarea veniturilor, că nu vor primi bani în plus, iar acum li se taie și din venituri – sporuri, normă de hrană și vouchere de vacanță.

600 000 de studenți au rămas fără transport gratuit, iar bursele nu se vor mai mari în acest an.

HORECA este la pământ, din cauza pandemiei și a lipsei de implicare a Guvernului care a redus la 200 milioane de euro, sumă de 500 milioane alocată ca schemă de ajutor de stat pentru a acoperi 20% din pierderile suferite.
Tăierea voucherele de vacanță este o altă lovitură pentru această industrie care în alte țări este susținută.
Firmele intră rând pe rând în faliment și sunt cumpărate ieftin de “șmecherii crizei”, iar Guvernul nu vrea să facă nimic.

Reprezentații HORECA amenință că vor da în judecată Guvernul, pensionarii și polițiștii au ieșit în stradă, urmează și alte proteste pentru că și fermierii au rămas fără programele pentru sprijinirea producției de legume românesti.

Nivelul de trai a scazut și românii nu mai pot suporta!
Guvernul Cîțu – PNL-USR trebuie să plece acasă!

România nu are nevoie de austeritate și ne-am săturat să strângem cureaua, în timpul guvernărilor de dreapta!

PSD pregătește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL-USR care face rău Romaniei!

România are nevoie de dezvoltare și de siguranță unui trai mai bun, iar PSD le-a arătat românilor că se poate și că putem guverna pentru oameni!” a declarat parlamentarul.

Lasă un răspuns