Fotbal: CSM Slatina – ACSO Filiași 2-0

19147284-F800-4759-9E0A-B4A2E3CEB182

CSM Slatina a încheiat ultimul amical al iernii cu o victorie. S-a impus și în partida de verificare cu ACSO Filiași, liderul Seriei 6 din Liga 3. Confruntarea s-a jucat la Slatina și s-a terminat 2-0. Gazdele au condus încă de la pauză, cu 1-0.

Cătălin Doman a deschis calea echipei lui Dinu Todoran către victorie, după un gol marcat în primul sfert de oră, minutul 15. Slătinenii au continuat să-și facă jocul ofensiv și în partea a doua și au înscris golul cu numărul doi pe final, cu trei minute înaintea ultimului fluier. Radu Necşulescu a stabilit scorul confruntării cu ACSO Filiași.

Echipa nostră a încheiat ultimul test al iernii, disputat cu CSO Filiaşi, cu o victorie, scor 2-0, prin golurile marcate de Cătălin Doman (min.15) şi Radu Necşulescu (min.87). Bilanţul amicalelor este unul pozitiv, în cele cinci partide susţinute am înregistrat patru victorii şi un egal, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi meciurile oficiale. Prima partidă va avea loc sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai, cu CS Mioveni”, au declarat reprezentanții clubului CSM Slatina.

Lasă un răspuns