Ajutor pentru Edi! Un băiat de 16 ani are nevoie de noi

greceanu

Un elev de 16 ani, în clasa a IX-a la Colegiul Național ”Radu Greceanu” are nevoie de ajutor pentru a avea o nouă șansă la viață.

Deși se pregătea de o nouă perioadă din viața sa, liceu, Edi a fost diagnosticat cu o boală negruțătoare.

Tânărul este fiul unei învățătoare de șa CN ”Ion Minulescu”, iar de câteva zile pe rețelele de socializare atât colegii băiatului, cât și ai mamei sale cer ajutor.

În urmă cu doar câteva zile a aflat că are nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă pentru a elimina o tumoră intramedulară. Lucrurile s-au întâmplat rapid, de la durerile de spate resimţite, de la care a început şirul de investigaţii, şi până la diagnosticul actual ajungându-se în câteva săptămâni. Diagnosticul efectiv a căzut însă ca un trăsnet în ultima zi de vacanţă intersemestrială. Cert este că de câteva zile a început o cursă nebună pentru a identifica cea mai bună soluţie privind intervenţia chirurgicală necesară, iar timpul este extrem de preţios. 

„Orice ajutor contează, orice moment este preţios!“, este mesajul celor care au pornit, inclusiv pe reţelele sociale, o campanie de ajutorare a familiei. Asociaţia SENTIRE a pus la dispoziţie, special pentru cauza lui Edi, un formular de sponsorizare prin care poate fi direcţionat 3,5% din impozitul datorat statului. Cei dispuşi să ajute trebuie să ştie că formularul completat trebuie depus la circumscripţia fiscală din raza teritorială a donatorului.

Asociaţia SENTIRE a pus la dispoziţie un formular de sponsorizare

Pentru cei care vor să pună imediat umărul la salvarea lui Edi a fost publicat şi un număr de cont, deschis pe numele băiatului.

formular Ajutor pentru Edi! Un băiat de 16 ani are nevoie de noi

„ÎMPREUNĂ PENTRU EDI!    UN ELEV DE LA C.N. “RADU GRECEANU”, DIN CLASA A IX-A, EDI PREDOI, ARE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU O OPERATIE URGENTĂ-TUMORĂ INTRAMEDULARĂ. PRIN DONAŢIILE NOASTRE PUTEM OFERI O ŞANSĂ LA VIAŢĂ UNUI SUFLET INOCENT. ESTE MOMENTUL SĂ NE MOBILIZĂM ACUM! Orice ajutor contează! Orice moment este preţios. Prin donaţiile noastre, EDI va învinge! Titular CONT : EDI PREDOI RO83BTRLRONCRT0308017201“, este anunţul postat de directorul Colegiului Naţional „Radu Greceanu“, prof. Geanina Pîrvu.

Lasă un răspuns