Cine a câștigat licitația pentru parcările modulare?

parcari

O firmă din capitală se va ocupa de instalarea celor 10 parcări modulare din Slatina.

În acest moment a licitația  a fost adjudecată de o firmă din București. Urmează ca reprezentanții DASIP Slatina să obțină autorizațiile de construcție , ca mai apoi să înceapă procedura propriu -zisă de amplasare a parcărilor modulare.

“Proiectul Primăriei Municipiului Slatina privind instalarea a zece parcări modulare, în mai multe cartiere din oraş, este în faza de proiectare, după ce licitaţia de execuţie a fost adjudecată. Ulterior etapelor de proiectare şi obţinere a autorizaţiilor de construcţie, procedură birocratică ce durează aproximativ o lună, va începe implementarea acestui obiectiv, ceea ce va aduce peste 500 de noi locuri de parcare, venind astfel în întâmpinarea nevoilor posesorilor de autoturisme din orașului nostru’’, a anunțat Emil Moț, primar Slatina.

Parcările vor fi amplasate pe străzile: Textilistului, Rozelor, Lalelelor, Teiului, Crișan Păcii, Văilor și Centura Basarabilor.

Investiția totală depășește 40 de milioane de lei , dintre care doar 7,2 milioane de lei, fără TVA, reprezintă construcții și montaj

Lasă un răspuns