Handbalistele Elena Nagy și Adina Cârligeanu rămân la Slatina

handbal Romania

Reprezentanții clubului CSM Slatina au anunțat că handbalistele Elena Nagy și Adina Cârligeanu vor continua să evolueze pentru echipa locală de handbal.

“Am ales sa continui alaturi de CSM Slatina deoarece este echipa orașului in care m-am născut, am crescut și am învățat handbal. Aici sunt acasă, intre oameni serioși care au grija de acest club, cu o echipa tehnica valoroasa, care tot timpul ma ajuta sa cresc in valoare, intre colege care pentru mine, constituie o a doua familie și, de asemenea, lângă galeria și suporterii care-mi dau aripi la fiecare meci susținut acasă.
Aici am format un grup care împreuna cu aceasta echipa tehnica valoroasa, conducere profesionista și nu in ultimul rând, cu acești spectatori deosebiți, dorim sa razbim in elita handbalului românesc.
CSM Slatina reprezintă pentru mine ACASA! ” a declarat Nagy Elena.

De asemenea, și Adina Cârligeanu a ales continuitatea:
“Am ales sa rămân la Slatina pentru ca ma simt bine aici, este important sa-mi ofer continuitate, iar seriozitatea și profesionalismul pe care le-am întâlnit la aceasta echipa m-au ajutat in luarea acestei decizii.” a precizat Adina Cârligeanu.

Lasă un răspuns