Programul parlamentarilor PSD Olt

psd

Parlamentarii PSD Olt își onorează promisiunea de a rămâne aproape de comunitățile locale, care i-au învestit cu încredere, prin votul masiv acordat.

Își propun, astfel, să rămână ancorați în realitatea locală și conectați la problemele transmise de cetățeni, prin cabinetele parlamentare pe care le-au stabilit în toate orașele din județul nostru.

Audiențele se derulează, după cum urmează :

Senator Paul Stănescu

Program: Corabia, sediul Primăriei Corabia (cabinetul parlamentar fiind momentan în renovare).

Senator Siminica Mirea:

Program: Slatina, joi, 09:00 – 11:00; Piatra Olt : vineri, 10:00 – 11:00.

”Voi rămâne în continuare o persoană implicată şi conectată la problemele transmise de dumneavoastră, locuitorii judeţului Olt, motiv pentru care vă lansez invitaţia de a-mi transmite toate doleanţele şi iniţiativele dumneavoastră, la cabinetele parlamentare stabilite în oraşele Slatina şi Piatra Olt. Fiind preocupată permanent de problemele cetăţenilor şi de identificarea soluţiilor, cred cu tărie că, împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă. Audienţele şi întâlnirile de lucru, din oraşele Slatina şi Piatra Olt”, a anunțat senatorul PSD Olt, Siminica Mirea.

Deputat Marius Iancu:

Program: Slatina, joi 09:00 – 11:00, sediul PSD Olt. Scornicești, vineri, 09:00 – 11:00, sediul PSD Scornicești.

”Și în următorii patru ani, rămânem o echipă, așa că problemele voastre sunt prioritare pentru mine, iar sfaturile, ideile și propunerile legislative pe care le aveți, mă vor ajuta să vă reprezint în Parlamentul României.Ne vedem, în fiecare săptămână, la audiențe, la cabinetele mele din Slatina și Scornicești.”, a anunțat Iancu.

Deputat Cătălin Grecu:

Program: Drăgănești (sediul Cabinetului, lângă Primăria Drăgănești Olt), joi, 09:00 – 11:00.

Deputat Florin Barbu:

”Așa cum le-am promis, în campania electorală, locuitorilor din orașele Balș și Piatra Olt, voi fi parlamentarul lor și îi aștept la audiențe, la cabinetele mele parlamentare. Voi fi aproape și de comunitățile locale din zonă și voi fi prezent în teritoriu, atunci când oltenii vor avea nevoie de mine .Putem găsi, împreună, soluții pentru problemele voastre”, a anunțat Barbu.

Program: Piatra Olt, joi între orele, 09:00 – 11:00, Strada Victoriei 1B; Balș: vineri 09:00 – 11:00, Str. Ion Creanga Nr. 4, Bl. 9 Parter.

Deputat Adrian Chesnoiu:

Program: Caracal, vineri, 09:00 – 11:00, Sediul PSD Caracal.

Deputat Emil Albotă:

Program: Potcoava, joi, 09:00 – 11:00, Strada Principală nr. 81, fosta schelă Petrom; Corabia: vineri, 09.00 – 11:00.

Lasă un răspuns