Cătălin Grecu: ”Guvernarea de Dreapta distruge și AGRICULTURA”

grecu

Un parlamentar oltean trage un semnal de larmă cu privire la situația în care se află agricultura românească.

Cătălin Grecu, deputat PSD Olt, susține că politica actualului guvern nu face decât să arunce în colaps o ramură importanta a economiei.

Grecu subliniază faptul că măsurile de austeritate luate de ministrul Oros nu fac decât să ducă la ”sapă de lemn” pe cei mai mulți fermieri.

” Asistăm siderați la tăieri din partea guvernării PNL-USR-UDMR din domenii cheie, care ne puteau ajuta în redresarea economiei. Guvernarea actuală, prin măsurile austere pe care le are în plan, va distruge și AGRICULTURA românească. Cu cinismul consacrat, Cîțu plasează fermierii la categoria ” și alții” tratând cu superficialitate nevoile, așteptările și greutățile întâmpinate în această perioadă de restriște economică, provocată de pandemie. Se anunță o catastrofă economică pentru fermierii și producătorii agricoli, care sunt loviți din două părți: pandemie și incompetența Guvernului. Iată, dezastrul provocat de cea mai nocivă guvernare a timpurilor noastre: Guvernul Cîțu taie TOATE despăgubirile de secetă aferente culturilor de primăvară, lăsând fermierii în imposibilitatea de a-și finanța lucrările agricole ale acestui an. Bugetul pentru asigurarea irigațiilor este mai mic cu aproape 40%. Executivul stabilește, prin buget, cu 50% mai puține fonduri pentru programele de sprijinire a producătorilor agricoli”, a declart demnitarul oltean

Lasă un răspuns