În Caracal a fost demarată Campania de curățenie de primăvară

curatenie

Autoritățile locale din Caracal au igienizat mai multe locații din apropierea orașului, dar și din oraș. Acest lucru este făcut în fiecare primăvară, iar autoritățile își doresc o mai mare implicare din partea cetățenilor.

” Vremea bună din zilele precedente ne-a permis să demarăm campania de igienizare a orașului nostru. Pentru început, am pornit cu echipele administrației caracalene să adunăm gunoiul aruncat în diverse zone ale orașului și la periferie. Am reușit să ridicăm gunoiul de la intrările în oraș dinspre Craiova, Cezieni și dinspre București, iar în oraș să igienizăm Str. Viilor, str. Măceșului și Str. Decebal”, a anun’at edilul Ion Doldurea.

Totodată, campania de curățenie va continuă și zilele următoare.

”În zilele următoare echipele de salubrizare vor fi în zona Târg – strada Răsurii, Intrarea Vornicu Ureche, la intrarea dinspre Slatina și pe Str. Rahovei. Vom identifica terenuri virane din oraș unde de regulă sunt aruncate gunoaie pentru a le curăța, putând astfel demara și activitatea de monitorizare în vederea prevenirii depozitării nelegale a gunoiului în aceste zone”, a subliniat Doldurea

În paralel a fost demarată și campania de colectare selectivă a gunoiului.

” Împărțim sacii și pliantele cu programul de ridicare a gunoiului în fiecare zonă, astfel încât să reușim implementarea acestui program. Ne dorim cu toții un oraș curat dar pentru asta este nevoie de implicarea tuturor cetățenilor”, a conchis edilul.

Lasă un răspuns