Parlamentarii PSD Olt pregătesc amendamente la legea bugetului 2021

psdolt

În perioada aceasta parlamentarii de Olt discută cu primarii pentru a elabora amendamente la legea bugetului de stat. Potrivit președintelui PSD Olt, Marius Oprescu, bugetul de anul acesta este unul de austeritate.

”Punctul de vedere al PSD a fost făcut public încă de acum trei săptămâni, când am prezentat un buget alternativ la bugetul actual, o proiecţie în care nu sunt măsuri de austeritate. Este un punct de vedere oficial al PSD, pe care îl susţinem în continuare. Parlamentarii PSD din judeţul Olt discută cu toţi primarii noştri, astfel încât să vedem ce investiţii ar avea astfel încât să mergem cu ele ca amendament la actualul proiect de buget al Guvernului şi să încercăm introducerea lor acolo”, a declarat președintele PSD Olt.

Cât despre cât de repede va fi votat acest buget, și în special cât de repede UAT-urile vor avea aprobate noile bugete, președintele CJ Olt i-a sfătuit pe edili să își pregătească în mare bugetele, ca să poată să să aprobe mai repede.

„Depinde de cum se mişcă actuala coaliţie de guvernare, în cât timp vor reuşi să-l treacă prin Parlament. Apoi, în ceea ce privește județul Olt, încă 30 de zile de transparenţă, după care urmează aprobarea lui. Primăriile pot să-şi adopte bugetul, imediat după şedinţa Consiliului Judeţean. Şi ei, o dată cu apariţia bugetului naţional pot să-şi creioneze bugetul şi să-l pună în transparenţă, chiar dacă toate sumele nu sunt exacte”,a completat Oprescu.

Lasă un răspuns