PSD devine partidul anti-show

psd

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat marți la Antena 3 că partidul a intrat pe o linie politică în care nu va face ‘show’, ci va acționa ‘pragmatic’ și ‘constructiv’ prin propunerea de soluții, ținta fiind să câștige în 2024 toate cele patru tipuri de alegeri.

„Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la castigarea alegerilor si cred ca aceasta abordare ne va duce la ce ne dorim in 2024, la castigarea tuturor alegerilor, locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Tinta PSD este sa castige in 2024 toate cele patru tipuri de alegeri”, a spus Grindeanu.

El a menționat că un exemplu este legea bugetului, temă pe care PSD a abordat-o „pragmatic” și „constructiv” prin prezentarea unei alternative la proiectul guvernamental.

„Sa faci spectacol doar de dragul spectacolului nu este o caracteristica a PSD, noi venim cu soluții. Se puteau face lucruri de show, de spectacol, pe diverse teme, dar nu cred ca e rolul nostru de principal partid politic in Romania. Cu ceea ce sunt 100% de acord este ca PSD trebuie sa vina cu solutii, nu cu show”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns