Tinerii TSD au sărbătorit iubirea …tradițional

dragobete

An de an tinerii social democrați din Olt au sărbătorit ziua iubirii în stil tradițional. Anul acesta tinerii nu au mai putut fi în mijlocul oamenilor, pe stradă, dar nu au renunțat.

Sărbătoarea a fost mutată în online de tinerii de la TSD Slatina.

”În fiecare an, pe data de 24 Februarie, sărbătorim Dragobetele, iar cu această ocazie dorim să aniversăm împreună ziua iubirii! Pandemia nu poate opri curajul nostru de a ne manifesta în iubire, așadar noi sărbătorim și astăzi, virtual, dar tot împreună cu voi, Dragobetele! Dragobete, zeul tinereții, al veseliei și al iubirii devine astăzi protector al tinerilor si patron al iubirii, vestitorul primăverii și simbolul suprem al dragostei autohtone. Deși sărbătoarea magică a dragostei ne găsește la distanță, noi va dorim să iubiți și să vă bucurați… românește! Așadar, de Dragobete, iubește românește!”, a anunțat conducerea TSD Slatina.

În schimb tinerii TSD Caracal au adus culoarea inimilor printre caracaleni.

„Suntem români și am sărbătorit ziua îndrăgostiților cu sloganul «Iubește românește!» Nu cred că este cazul să împrumutăm sărbătorile altora, pentru că avem și noi o cultură frumoasă pe care îmi doresc să o promoveze toţi tineri, a declarat Ion Paul, preşedintele TSD Caracal.

Lasă un răspuns