Florin Barbu: Amendamente pentru acordarea de fonduri necesare pentru investiții în toate localitățile din Olt

barbu

În ultimele două săptămâni parlamentarii de Olt ai PSD au purtat discuții cu primarii olteni pentru a vedea ce proiecte au demarate sau urmează să fie implementate, dar nu au finanațare.

Toate acestea au fost prinse în amendamentele depuse la legea bugetului de stat 2021.

Potrivit deputatului social-democrat Florin Barbu amendamentele vor fi depuse pentru a fi acordate fonduri pentru investițiile UAT-urilor.

”O ultimă analiză la amendamentele pe care le vom depune la Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2021.Voi pleca, apoi, spre București și, la ora 14.00, voi susține, în Parlamentul României atât amendamentele pentru acordarea de fonduri necesare pentru investiții în toate localitățile din județul Olt, cât și un amendament pentru ca toți primarii să scape de plata persoanelor cu handicap și a însoțitorilor acestora. Am făcut acest amendament pentru ca sumele necesare pentru plata acestor indemnizații, să vină, integral, de la Bugetul statului. Vă mai amintiți ce a făcut Guvernul Orban în 2020, în plină pandemie? I-a lăsat pe acești oameni, persoane cu handicap și însoțitorii lor, timp de câteva luni, fără bani, iar autorităților județene și locale au fost nevoite să facă ele aceste plăti, în plină criză sanitară, când de abia funcționau. Această situație nu se mai poate repeta! Comunitățile locale au nevoie de bugete echilibrate care să asigure dezvoltarea, iar Bugetul de Stat are nevoie de o fundamentare și o trimestrializare corectă”, a declarat demnitarul oltean.

Lasă un răspuns