TMK Slatina -record în producția de țevi

În anul în care Uzina de fier din Reșița (astăzi TMK Reșița) împlinește 250 de ani de activitate metalurgică neîntreruptă, iar Grupul TMK aniversează 20 de ani de la înființare, în cadrul complexului metalurgic TMK Reșița și TMK Artrom Slatina au loc câteva evenimente semnificative. Cele două uzine produc împreună semifabricate turnate continue și ţevi pentru aplicaţii industriale.

În această lună, TMK Artrom Slatina a atins pragul de un milion de tone de ţevi din oţel fără sudură. În 23 februarie, TMK Reșița a atins performanţa producerii a 3,5 milioane de tone semifabricate turnate continue (ţaglă rotundă și bloom) și 4,3 milioane de tone de oțel lichid produs de când uzina face parte din grupul TMK. Produsele complexului metalurgic sunt livrate către aproximativ 400 de clienți din peste 40 de țări, pe patru continente, iar investițiile din ultimii ani urmăresc creşterea calităţii produselor.

”În 2021, anul in care Municipiul Resita sarbatoreste 250 de ani de activitate metalurgica neintrerupta in zona, iar Grupul TMK aniverseaza 20 de ani de la infiintare, la uzina noastra TMK Resita s-a atins pe 23 Februarie 2021, o productie de 3,5 milioane de tone otel pe Masina de Turnare Continua, de la instalarea ei in anul 2007.Felicitari siderurgistilor resiteni, colegilor nostri de la TMK Resita, pasionati de meseria lor, profesionisti mereu pregatiti pentru provocarile pe care le aduce acest domeniu, care prin munca si priceperea lor dau nastere otelului, cunoscut inca din antichitate si cu un rol major in viata noastra”,a anunțat conducerea uzinei .

Lasă un răspuns