Parlamentarii PSD cer oltenilor să sancționeze ipocrizia PNL

psd

Se pare că nu doar Sindicatele îi acuză pe guvernanți că au uitat ce au promis în Campania electorală. Social democrații le amintesc liberalilor că în urmă cu câteva luni promiteau pensii și alocații majorate.

Social-democrații le cer românilor să li se alăture pentru a le reaminti guvernanților promisiunile. Astfel că au deschis campania prin care părinții pot trimite mesaje către miniștrii lui Câțu.

Parlamentarii olteni social-democrați le-au amintit alegătorilor că cei doi parlamentari PNL Olt se numără printre cei care nu vor să le majoreze alocațiile copiilor.

”Deși PNL se angajase înainte de campanie că va majora de două ori pe an alocațiile pentru a se ajunge la dublarea adoptată anterior de PSD, după alegeri, PNL și USR anulează două tranșe din cele 5, urmând ca abia la 1 iulie 2022 să se sară direct la valorile finale pe care le stabilise inițial PSD. Nici parlamentarii PNL Olt nu susțin dublarea alocațiilor copiilor dumneavoastră, deși România se află în primele locuri în Europa privind sărăcia în rândul copiilor și pe ultimele locuri la cuantumul alocației. Trimiteți un mesaj și convingeți-i să voteze pentru o alocație decentă care să ofere siguranța unui trai mai bun copiilor dumneavoastră, la https://www.psd.ro/alocatii/”, se arată în comunicatul de presă PSD Olt.

Lasă un răspuns