Oamenii legii – vestitorii primăverii

jjj

Polițiștii și jandarmii olteni continuă tradiția și, de 1 martie. Astăzi oamenii legii nu au ezitat să le surprindă pe doamnele și domnișoarele întâlnite în trafic sau la plimbare în Parcul Tineretului .

Polițiștii rutieri și de ordine publică ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt  le-au făcut o surpriză plăcută celor pe care le-au oprit pe dreapta, nu pentru a le amenda, ci pentru a le ura o primăvară în siguranță. Nici cele care au circulat în calitate de pietoni nu au trecut neobservate, fiind în atenția polițiștilor care le-au înmânat tradiționalele mărțișoare.

„Totuși acest lucru nu înseamnă că vigilența oamenilor legii a scăzut față de abaterile constatate. Siguranța tuturor este foarte importantă, așa că polițiștii le recomandă cetățenilor să respecte regulile de circulație și măsurile de protecție individuală”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

pippp Oamenii legii - vestitorii primăverii

Ca în fiecare an, acțiunea jandarmilor olteni de a oferi flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul Slatina, a continuat şi în acest început de primăvară, oferind flori și transmițând un gând frumos celor aflate în trecere prin centrul urbei.

Lasă un răspuns