Balș: Autoturismele abandonate sunt ridicate de autorități

Și în Balș locurile de parcare sunt insuficiente, astfel că, autoritățile locale au demarat o campanie asemănătoare cu cea din Slatina de a ridica autoturismele abandonate pe spațiul public.

Pentru început locuitorii urbei care și-au lăsat autoturismele la voia întâmplării, fără a le mai folosi, primind somații.

Potrivit reprezentanților Primăriei, începând din data de 17 martie a fost demarată acțiunea de afișare a somațiilor scrise pe vehiculele care prezintă urma de abandon pe domeniul public al orașului de pe malului Oltețului.

Proprietarii au la dispoziție zece zile pentru a le îndepărta din zonele în care au fost părăsite. „(…) În termen de zece zile, proprietarii autoturismelor abandonate trebuie să le îndepărteze din zonele publice, în caz contrar acestea vor fi ridicate de administrația publică a orașului”, transmit autoritățile bălșene.

Conform legii, o mașină este catalogată ca și abandonată dacă aceasta este nefolosită și stă pe domeniul public timp de o jumătate an. Incluse în categoria „vehiculelor fără stăpân”. Aici sunt incluse atât mașinile înmatriculate în țară, cât și cele înmatriculate în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura