” Un dar de Paște”- o campanie a Episcopiei Slatinei și Romanaților

Luna aceasta putem face o faptă bună ajutând persoanele mai puțin norocoase să aibă parte de o masă îmbelșugată de Paște.

Centrul Social al Episcopiei, în colaborare cu Liga Tinerilor Ortodocși Români – Filiala Olt, organizează, în toate parohiile din județul Olt, cea de-a III-a ediție a campaniei umanitare Un dar, de Paște”, pentru a veni în sprijinul persoanelor nevoiașe.

Potrivit preotului Constantin Aldea, coordonatorului Centrului pot fi donate  produse de igienă (dezinfectanți, şampon, săpun, pastă de dinți etc.) și alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.).

”Persoanele dornice de a se implica în această campanie pot face donații la fiecare biserică sau chiar la Centrul Social al Episcopiei, situat în orașul vechi din Slatina, pe strada Grădiniței, nr. 1.Implicarea fiecăruia dintre noi poate aduce un dram de bucurie pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin”, a declarat preotul Aldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura