„Ajuta-l pe Iepuraș să împartă zâmbete de Paste”- o campanie a Clubului Rotary Caracal

club

In perioada actuală în care trecem printr-o criză sanitară și una economică, voluntarii Clubului Rotary Caracal au luat inițiativa prin care vor încerca să aducă un zâmbet pe fața copiilor și tinerilor, cu posbilități financiare limitate.

Prin proiectul „Ajuta-l pe Iepuraș să împartă zâmbete de Paste” vor încerca să dăruiască copiilor.

”Proiectul „Ajuta-l pe Iepuraș să împartă zâmbete de Paste” nu este despre mari fapte de vitejie ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune. Dacă deschidem bine ochii o să găsim frecvent in jurul nostru un copil, un adolescent marca’i de nevoi, poate flamand, poate infrigurat, poate singur si parasit… Nu salvăm lumea cu o cutie umplută cu dulciuri, și alte lucruri, dar vom învăța, în timp, să ne gândim la ceea ce avem și nu le ceea ce ne mai dorim. Vă mulțumim tuturor celor care veti gasi de cuviinta sa va alaturati initiativei Asociatiei Club Rotary Caracal si din putinul pe care-l aveti, sa daruiti o farama de bucurie unor suflete curate si nevinovate”, au anunțat reprezentanții Rotary Caracal

Pentru a participa ai nevoie de:• timp si/sau bani pentru a cumpara lucrurile pe care vrei sa le daruiesti unui copil de varsta si genul ales de tine• rabdare …Club Rotary Caracal, va pune la dispozitie gratuit, cutii din carton cu marime 300/300/300 L/l/H pentru impachetarea si ambalarea produselor si obiectelor care se vor dona.

iepure „Ajuta-l pe Iepuraș să împartă zâmbete de Paste”- o campanie a Clubului Rotary Caracal

”Va facem cateva sugestii pentru continutul cadoului pe care-l puteti oferi: o dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt, etc), de asemenea nu aduceti diverse preparate sau produse de casa, sau produse alimentare in recipiente de sticla. o articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altcevao jucarii potrivite pentru varsta si sexul copiluluio produse de igiena personala: periuta si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de duso o felicitare pe care sa scrii cateva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura in continuare)o articole diverse de imbracaminte;o orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor. Puteți pune în cutie tot ce intră, ce vreți și ce credeți că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care va doriti să cumpărați ceva. Volumul lucrurilor donate se limiteaza la cutia specificata mai sus si ar fi ideal ca toate lucrurile donate sa fie alese pentru un copil sau tanar de o anumita varsta. Copiii carora li se vor oferi cadourile sunt între 2-18 ani fete și băieți . Atentie! Nu oferiti lucruri pe care nu v-ar plăcea nici vouă să le primiți. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu” au completat organizatorii campaniei.

Colectarea cadourilor se va face intre 18 – 25 aprilie 2021, iar cei care doresc să aducă mai devreme cadourile pregătite o pot face deja la următoarele locații: Caracal, Magazin Electrice, strada Antonius Caracalla, nr. 3a; Tel 0766323109 – Toni Balasa – https://goo.gl/maps/N76NCoBteTbVszgj8Caracal, Magazin Amadeus, Piata Victoriei, nr 11; https://goo.gl/maps/P4gnrgGjZ5dqrSdF8Caracal Salon Blue Beauty, str. Heliade Radulescu, nr. 10; Tel: 0763936747 – Eugen Groza https://goo.gl/maps/7D9SxdM1CxUuJYKW6 Pentru orice relatii si informatii:e-mail: rotaryclubcaracal@yahoo.com; sau Tel: 0744641786 – Doru Popa, sau pe pagina de Facebook a Club Rotary Caracal.

Lasă un răspuns