Siminica Mirea: Revenirea la normalitate de la 1 iunie: O adevărată iluzie la adresa românilor!

siminica

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea critica vehement măsurile luate de actualul guvern, care mai mult au aruncat țara într-o criză fără precedent.

Mai mult, cu privire a anunțata normalitate, demnitarul oltean o consideră ”o iluzie”

” Revenirea la normalitate de la 1 iunie: O adevărată iluzie la adresa românilor! Fapt demonstrat chiar de cetățenii ce nu mai au încredere în autoritățile care nu au respectat restricțiile impuse chiar de ei. Se relata că situația este gravă, însă comportamentul actualei guvernări a lăsat de înțeles fix contrariul, prin simplul fapt că au ignorat regulile, inducând populației confuzie și măsuri ineficiente”, a declarat senatorul.

Totodată, aceasta susține că situația actuală a fost îngreunată de lipsa de comunicare în gestionarea pandemiei.

” Situația este cu mult mai alarmantă deoarece, chiar cei care coordonează campania de vaccinare dau semne de îngrijorare că nu mai există cerere din partea populației pentru vaccinare, ceea ce demonstrează încă o dată nivelul extrem de scăzut al încrederii cetățenilor în acest Guvern. Așadar, s-au realizat puțin peste două milioane de vaccinuri, iar pe lista de așteptare mai sunt doar 750.000 de programări. Un rezultat îngrijorător provocat de un imens eșec de comunicare”. a conchis Siminica Mirea.

Lasă un răspuns