Fotbal: CSM Slatina -Ripensia Timişoara 0-0

46EA6DD6-68EB-4D76-90EB-F87E7CAC5964

Formația CSM Slatina a încheiat la egalitate, meciul cu Ripensia Timişoara, scor 0-0.

Încă din prima ocazie, ambele echipe au avut multe faze finalizate, majoritatea fără a prinde însă spațiul porților. În minutul 5, Ianis Stoica a executat periculos o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată ușoară de zidul bănățenilor. Ambele formații au avut faze pentru care nu au ales cele mai bune soluți de finalizare. Tot Ianis Stoica a mai fost periculos în minutul 17, dar a tras prea puternic. În schimb, Ripensia a avut o ocazie mare în minutul 31, când Ene a tras foarte bine la poartă, dar tânărul portar Preduț a scos de sub bară.

Partida a continuat în aceeași notă și în a doua jumătate. Ripensia a irosit o ocazie bună și în minutul 52. Neincomodat de nimeni, Tudor Călin a ales o soluție foarte prostă pentru finalizare. Slatina putea și ea să dea lovitura, pentru 3 puncte care ar mai re-echilibra clasamentul în Grupa A de play-out. Toma a tras din 35 de metri puternic, iar mingea s-a dus puțin peste poartă. Jocul a continuat cu ocazii irosite de ambele formații. În miutul 84, Coulibaly a tras în bară, iar în prelungiri, ivorianul a avut un balon expediat peste poartă.

CSM Slatina va mai întâlni, în cele trei meciuri din play-out, Metaloglobus Bucureşti, în deplasare, farul Constanţa, pe teren propriu, şi Fotbal Comuna Recea, în deplasare,

Lasă un răspuns