Slatina: Continuă asfaltările, Varianta Oituz este prioritară

oituz

În 2021 în Slatina vor continua investițiile în infrastructura rutieră. Potrivit administratorului public al Slatinei, anul acesta au fost alocate peste 29 de milioane de lei pentru refacerea străzilor.

Slatina are aprobat un contract cadru prin care peste 100 de străzi urmează să fie asfaltate în următorii ani. Totodată, în planul administrației slătinene sunt prevăzute și construirea unor parcări pe strada Crișan, Muncii, Zmeurei și Arcului .

De asemenea, vor continua lucrările la Varianta Oituz, unde trebuie făcute unele exproprieri.

”Avem bugetate acele exproprieri necesare derulării în bune condiții a investiției Varianta Oituz, pentru că parte din acele terenuri sunt proprietate privată și noi declarându-le de interes public trebuie să facem acele exproprieri în vederea derulării investiției. După cum știți, se lucrează în paralel, de fapt sunt începute lucrările în paralel pe Constantin Brâncoveanu și pe Pitești și, încetul cu încetul, o să ne apropiem să atacăm și această zonă, cea mai grea și cea mai mare investiție, Varianta Oituz, dar nu înainte de a intra în posesia acelor terenuri și a clarifica situația juridică a terenurilor respective”, a spus Cristian Cismaru.

Lasă un răspuns