Noi bilete de tratament pentru olteni

Statiuni-balneare-Romania

Casa Județeană de Pensii Olt a afșat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 5 – 2021.

Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ au la dispoziție alte peste 80 de bilete cu destinația în stațiuni balneare de la munte, precum și de pe litoralul Mării Negre.

”Lista cuprinde un număr de 81 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C.TBRCM S.A. si din unitățile hoteliere cu care CNPP a încheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 24-27.05.2021 și sunt repartizate în 13 stațiuni”, au anunțat reprezentanții CJP Olt.

Lista biletelor de tratament:- 1 bilet în stațiunea Amara;- 2 bilete în stațiunea Bala;- 14 bilete în stațiunea Căciulata;- 5 bilete în stațiunea Călimănești;- 8 bilete în stațiunea Covasna;- 5 bilete în stațiunea Eforie Nord;- 6 bilete în stațiunea Felix;- 3 bilete în stațiunea Govora;- 7 bilete în stațiunea Herculane;- 2 bilete în stațiunea Mangalia;- 1 bilet în stațiunea Neptun;- 25 bilete în stațiunea Olanesti;- 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 17 mai 2021, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă si se prezintă la ghișeu. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afoșa în data de 18 mai 2021si se vor vinde in data de 19 mai 2021

Lasă un răspuns