Târg de adopții canine, la Slatina

caini

Un nou târg de adopție canină, la Slatina. Sâmbătă sunteți invitaţi sâmbătă la sediul Adăpostului Sărăcesti, unde Primăria Slatina, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine.

Acțiunea va avea loc la adăpostul Sărăcești ce este situat pe strada Prunilor, nr.8 (fostul poligon), iar târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții:– vârsta peste 18 ani;– dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele;– copie BI/CI;– dovada venit (adeverință salariat/extras cont/talon de pensie).Adopția de către ONG-uri și alte persoane juridiceDovada spațiului de cazare– contract de închiriere sau contract de comodat a spațiului– act proprietate– copie CUI– delegație– ștampilă.

OBLIGAȚIILE Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân ÎN VEDEREA ADOPȚIEI:– Să sterilizeze și să deparaziteze intern și extern câinele.– Să identifice câinele și să centralizeze datele proprietarului.– Să înscrie noul proprietar în RECS– Să vaccineze antirabic câinele și să aducă la cunoștința proprietarului obligativitatea vaccinării anuale.

Toate procedurile efectuate de Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției SUNT GRATUITE: sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere in RECS. Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

Lasă un răspuns