”Captiv” în toaleta ”inteligentă” din Slatina

toaleta

Captiv în toaleta de 28.000 de euro achiziționată de autoritățile locale în 2014. Astăzi, 09 mai 2021 , după șapte ani de când a fost dată în folosință ușile toaletei nu s-au mai deschis, astfel că, un copil de 12 ani, din municipiul Slatina, rămas blocat în interior.

Pentru a fi salvat a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au venit în sprijinul micuțului aflat în toaleta de la Oficiul Poștal 1, care din fericire nu a suferit niciun fel de răni.

“Pompierii au îndepărtat o grilă de aerisire aflată pe plafonul toaletei și cu ajutorul unei scări, au reușit să-l salveze pe minor. Copilul, în vârstă de 12 ani, din Slatina, nu prezenta urme de traumă, a fost asistat la locul evenimentului de echipajul SMURD”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Toaleta minune achiziționată de autoritățile din Slatina în 2014 funcționează pe bază de senzori și se curăță singură. În plus, autorițățile locale susțineau în momentul inaugurării că ”toaleta inteligentă” face și economie la hârtie igienică, apă și săpun.

Toaleta inteligenta a fost cumpărată cu 28.000 de euro la sfârșitul anului 2013 din Italia, iar în martie 2014 a fost pusă în funcțiune.

Accesul se face pe baza de fise de 50 de bani, iar ușile se deschid și se închid automat.

.

Lasă un răspuns