Artiștii revin pe scena slătineană

arta

Începând din 1 iunie au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare a restricțiilor împotriva Covid-19. Astfel, începând de astăzi, se reiau petrecerile private iar competițiile sportive se pot desfășura cu spectatori și în spații închise. Numărul participanților este limitat, dar poate fi mai mare decât cel stabilit dacă toți sunt vaccinați. 

Activitățile culturale vor putea fi organizate în spații deschise cu cel mult 1.000 de persoane, în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană și cu obligativitatea purtării măștii de protecție. Condiția este ca incidența COVID să fie mai mică 3 la mia de locuitori.

La aceste activități pot participa doar persoanele vaccinate cu schemă completă, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, au un test COVID negativ sau sunt între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale. Numărul participanților poate crește peste 1.000 dacă toți sunt vaccinați. Numărul persoanelor care nu aparțin aceleiași familii ce pot circula în grupuri pietonale crește de la 6 la 8.

Astfel că, la Slatina , în acest moment se pot organiza spectacole de teatru, dar și spectacolele. Pe 11iunie slătinenii sun invitați la Pianul călător, urmând ca pe pe 18 iunie să fie pusă în scenă piesa de teatru ”Cinci acte de dragoste”

”Vineri 18 iunie 2021 la ora 18,00 la Centrul Cultural Eugen Ionescu se va juca spectacolul cu piesa „Cinci acte de dragoste” în interpretarea actorilor Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Luiza Cobori și Daniel Nițoi. Regia: Moshe Yassur.Biletele s-au pus în vânzare începând din 26 mai 2021, ora 14,00. Prețul unui bilet: 80 lei. Numărul locurilor disponibile în sală este limitat.Casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu va fi deschisă zilnic, de luni până vineri între orele 14,00 – 21,00 pentru publicul care dorește să achiziționeze bilete pentru spectacolele de teatru.La intrarea în Centrul Cultural Eugen Ionescu vor fi respectate condițiile impuse de situația epidemiologică actuală”, au anun’at reprezentan’ii Centrului de Cultural.

Lasă un răspuns