Tinerii primesc vouchere de 250 de lei și bilete gratuite la spectacole dacă se vaccinează

vaccinnnn

Autorităţile de sănătate publică din Vrancea au găsit o metodă pentru a convinge cât mai mulţi tineri să se vaccineze: organizarea unei tombole, la care sunt înscrişi automat, toţi cei care se vaccinează cu serul anti-COVID-19 în 31 mai – 1 iunie.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16-18 ani care se care se vaccineaza în perioada 31 mai – 1 iunie 2021, la Maratonul vaccinării Adolescenţilor, pot primi, prin tragere la sorţi, 25 de vouchere în valoare nominală de 250 de lei fiecare pentru achiziţia de electronice şi gadgeturi, precum şi 100 de bilete gratuite la spectacolele care vor avea loc în perioada următoare în complexul turistic Zaga-Zaga.

Vaccinarea este efectuată de echipa mobilă a Centrului de vaccinare Suraia, sub îndrumarea coordonatorului judeţean al campaniei de vaccinare în Vrancea, medicul epidemiolog Janina Lazăr.

Vaccinul administrat este Pfizer – Biontech.

După vaccinare, numele fiecărui tânăr astfel imunizat va fi scris pe un bilet şi introdus într-o urnă, urmând ca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să fie extraşi câştigătorii celor 25 de vouchere la magazinul Flanco din Piaţa Unirii Focşani, precum şi câştigătorii biletelor la spectacolele de la Zaga-Zaga, informează DSP Vrancea.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns