În Scornicești continuă investițiile

scornicesti

În Scornicești au început investițiile în infrastructura școlară. După ce au fost finalizate lucrările la sala de sport, acum administrația locală continuă investițiile la celelalte obiective educaționale.

”În acest sens, vă aduc la cunoștință faptul că am finalizat lucrările de reabilitare la sala de sport din oraș, și am demarat lucrările ce țin de montarea gazonului artificial și a nocturnei din incinta Școlii Gimnaziale „Nicolae Coculescu” din Scornicești. Sunt două proiecte importante și necesare pentru tinerii din oraș și cei din localitățile componente, două obiective promise care vin să aducă normalitatea atât de mult așteptată”, a anunțat edilul din Scornicești .

De asemenea, în aceeași notă, în satul Mogoșești urmează a fi modernizat iluminatul stradal, prin înlocuirea lămpilor vechi cu cele noi, de tip LED, moderne, economice și mult mai eficiente.

” Cu implicare și determinare din partea noastră, cu încredere și răbdare din partea dumneavoastră, putem face tot ceea ce ne-am propus, putem reda Scorniceștiului imaginea unui oraș puternic, curat și dezvoltat”,a anunțat Daniel Tudor, primar Scornicești.

Lasă un răspuns