Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă alături de noul iubit

PTgwMCZoYXNoPWY2YzNjOGMxOGQ0OGNmMDMxNjkwYWY3YzM2ZWVjMTA1.thumb

Mădălina Ghenea a fost surprinsă alături de Andrea Castagnola, italianul despre care presa străină spune că este noul ei iubit, în Portofino, la plajă. Deși nu au făcut risipă de gesturi drăgăstoase, cei doi au părut că se simt relaxați unul în prezența celuilalt.

Fotoreporterii au surprins-o pe Ghenea în compania lui Andrea Castagnola, despre care se spune că este noul ei iubit. / Foto: Profimedia

De remarcat că Mădălina Ghenea arată perfect în costum de baie! Aceasta a ales o ținută în două piese, cu imprimeu leopard. Românca din Slatina a avut grijă să se protejeze cu cremă SPF înainte de a se întinde pe șezlong și a făcut senzație la fiecare ieșire din apă marca Baywatch.

De obicei, filtrele și editările imaginilor urcate pe Instagram fac persoana care apare în poză să nu mai arate ca în realitate. Nu este cazul Mădălinei Ghenea, căci aceasta are un trup impecabil și în viața de zi cu zi, nu doar în mediul online. Românca de 1,80 m înălțime se poate lăuda cu picioare lungi și tonifiate, buze senzuale, ochi migdalaţi, talie subțire și decolteu generos, atuuri ce o fac apropiată de perfecțiune pentru mulți.

Sursă: www.profm.ro

Lasă un răspuns