Doi copii de 3 și 5 ani, căutați de zeci de oameni și cu ajutorul elicopterului

copii gradinita

Amplă operațiune de căutare in județul caraș-Severin. Doi fraţi de 3 şi 5 ani, din satul Globurău, comuna Mehadia, care au plecat de acasă miercuri seară și n-au mai revenit sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, pădurari şi localnici, în zonă intervenind şi un elicopter cu o cameră de termoviziune.

”Azi, 3 iunie, la ora 00,10, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mehadia au fost sesizaţi despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20,00, Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani, şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit până în prezent. Imediat după sesizare, la faţa locului au fost direcţionaţi peste 50 de poliţişti, cu mijloacele tehnice din dotare şi câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari şi localnici, care au demarat activităţile de căutare în localitatea Globurău, în localităţile învecinate, în împrejurimi şi în pădurile din zonă”, informează joi IPJ Caraş-Severin.

Joi dimmineață au fost mobilizate şi dirijate forţe suplimentare. Peste 100 de oameni, dintre care 75 de poliţişti, 9 jandarmi, 8 pompieri, 2 lucrători salvamont, pădurari, voluntari, membri ai familiei şi 2 câini de urmă aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie, care a dirijat în zonă un elicopter cu cameră de termoviziune.

Lasă un răspuns