O nouă electropompă a CAO a căzut ”victimă” gunoaielor slătinenilor

După trei săptămâni o altă electropompă de la SPAU 2 de pe strada Eroilor, din municipiul Slatina a fost înfundată cu deșeuri textile și reparată, cu greu, de angajații Companiei de Apă Olt.

”Nepăsarea sau neatenția unor cetățeni care nu au înțeles că în vasul de toaletă nu se aruncă deșeuri textile și alte resturi menajere, se poate vedea în imaginele de mai jos. La trei săptămâni de la ultima postare, o altă electropompă de la SPAU 2 de pe strada Eroilor, din Municipiul Slatina a fost înfundată cu deșeuri textile și reparată, cu greu, de angajații Companiei de Apă Olt. Șervețelele umede „au atacat” și pe strada Nucului unde angajații Companiei de Apă Olt au scos din rețeaua de canalizare 2 kilograme de deșeuri textile și au reparat o altă electropompă”, au anunțat reprezentanții CAO.

Totodată, faptul că sunt aruncate lucruri în canalizare duce la inundarea străzilor sau a subsolurilor imobilelor sau deșeurile ajung pe stradă și sunt un pericol pentru sănătatea cetățenilor. În toată zona respectivă, va fi un miros urât care va cauza disconfort.

Reprezentanții CAO îi roagă pe slătineni să nu arunce în canalizare sau toaleta ulei sau resturi alimentare, șervețele umede, scutece, absorbante, ață dentară, bețisoare de urechi, hârtii și resturi alimentare, medicamente, măști sau mănuși de protecție, jucării sau alte obiecte în vasul de toaletă, deșeuri textile ( carpe) sau păr. Cel mult hârtia igienică se poate arunca în vasul de toaletă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *