Nicolae Dobre este susținut de deputații PSD. Emil Albotă este unul dintre susținătorii candidatului de la Deveselu

albota

Locuitorii din Deveselu se pregătesc ca pe 27 iunie să își aleagă primarul. Asta după ce la alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut cetățenii l-au votat edil pe candidatul PSD Ion Aliman, care înainte cu doar câteva zile a fost răspuns de virusul ucigaș COVID-19. 

Nicolae Dobre, candidat al Partidului Social Democrat la fotoliul de edil al comunei, are susținerea mai multor nume ale unor persoane cunoscute din interiorul formațiunii politice, deputatul Emil Albotă fiind una dintre acestea.

Parlamentarul social democrat a fost printre cetățenii din Deveselu, alături de candidatul PSD, dar și alți politicieni .

„Am fost, pe parcursul săptămânii, printre cetățenii din Deveselu, comună care se află în situația de a organiza, din nou, alegeri, după moartea prematură a edilului lor. Oamenii spun într-o singură voce, clar și răspicat, că își doresc continuarea procesului de dezvoltare a comunei Deveselu, proces început de regretatul primar, care l-a avut aproape, în echipă, pe Nicolae Dobre, viceprimar până în 2020 și primar, cu atribuții delegate, în perioada de după alegerile din septembrie 2020, până în prezent”, a declarat Emil Albotă.

Deputatul PSD de Olt a prezentat și o parte din proiectele administrative pe care actualul viceprimar, care din septembrie și până acum a îndeplinit și atribuțiile de primar, vrea să le realizeze anii următori.

„Proiectele administrative ale lui Nicolae Dobre vizează dezvoltarea durabilă a localității, stabilindu-și obiective precise și realizabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung: introducerea rețelei de gaze, construirea unei unități sanitare, asfaltarea drumurilor, construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a deșeurilor de grajd, sistem de supraveghere video, achiziția de tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice,  construirea unei săli de sport. Sunt proiecte aflate pe agenda de lucru a lui Nicolae Dobre, care va primi tot sprijinul administrativ pentru a le pune în practică”, a adăugat parlamentarul oltean.

Lasă un răspuns